Saturn u znakovima II (Vaga – Ribe)

Prijavi se za obaveštenja o novim tekstovima na sajtu.Informacije, zakazivanje konsultacija, naručivanje analiza
viber/WApp: +38163 786 79 85

4 komentara

 1. Nevenka kaže:

  Postovani Bojane,
  Kako se moze tumaciti pozicija Saturna u znaku vage koji nema nikakve aspekte?
  Hvala!

  • Bojan Šojić kaže:

   Poštovana Nevenka,

   Prema polju u kom se nalazi. Prilično je kvalitetan, pa ako nema drugih značajnijih ometanja, može biti profitabilan za kuću u kojoj se nalazi.

   Srdačan pozdrav,
   B.

 2. Nevenka kaže:

  Postovani Bojane,
  Telefon mi je vec duze vreme u servisu I pitanje je da li ce se moci popraviti a tamo mi je broj Vaseg racuna. Koristim rezervni I drugi mail uz ovaj telefon , te Vas ponovo molim broj racuna za uplatu tumacenja natalne karte.
  Na sajtu vidim da se tumace do dve oblasti u natalu. Koja je cena za tri?
  Hvala, pozdrav!
  Nevenka

 3. Zoran kaže:

  Jao Bojan, puno hvala za taj prevod. Vrlo sam fasciniran, pa sam rad nastavio, čak i sa analizama porodičnih članova koji su mi najdraži, deca, mama, otac, baka. Svi oni, iako su naravno rodtelji i baka rodjeni puno pre mene, imaju saturna na ulazku ili na ivici kuče ili znaka. Baka, rodjena 1906 čak imala je, ko ja u ribama R Saturn na 14;05 stepena , dok je meni na 15:55 stepeni naravno u Ribama, isto tako retrogradno.
  Što se navodi teksta ili prevoda, me je opis za Saturna u Ribi vrlo impresionirao, jer sve je točno, kako mi se zbivao život do sada iako nikad nisam ništa nasledio u mladjim godinama. Iako ne nasledim u nastavku života, svejedeno mi je.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *