Analiza horoskopa

Analiza horoskopa, tj. natalne karte, konsultacije, analize horarnih karata, uporedni i elekcioni horoskopi, godišnji horoskopi.

analiza horoskopa

 

 

Analiza natalnog horoskopa

Analiza horoskopa vam nudi opšte informacije o vašem temperamentu, ponašanju i karakteru, kvalitetu uma, zdravstvenim aspektima odnosno predispozicijama za određena oboljenja, kao i informacije o partnerstvima, vezama i braku, potomstvu, predispozicijama za određena zanimanja i razvoj karijere, opštim finansijskim prilikama i mogućnostima za njihovo unapređenje, odnosima u domu/porodici, mogućnostima za odlazak u inostranstvo, studijama i slično. U sklopu natalne analize dobijate i detaljnije predikcije za budući period, naročito u vezi onih životnih oblasti koje naznačite kao prioritetne.

Ukoliko niste zainteresovani za kompletnu analizu natalne karte, možete poručiti analizu samo jedne ili dve životne oblasti.

Za izradu natalne karte neophodno je dostaviti sledeće podatke:

– dan, mesec i godinu rođenja
– čas i minut rođenja
– mesto rođenja

Od koristi su i sve informacije koje možete priložiti, o vašem trenutnom životnom statusu i stanju, ili proteklim događajima, koje bi bile od koristi u analizi i predviđanju budućih događaja.

Analiza natalnog horoskopa se može obaviti isključivo usmeno u ličnom kontaktu, putem servisa Skype, Viber, WhatsApp, ili telefonom.

↩nazad na listu

 

Rektifikacija natalnog horoskopa

Rektifikacija podrazumeva pronalaženje tačnog vremena rođenja, ukoliko ono nije poznato. Proces rektifikacije je složen i da bi se ona valjano uradila, potrebno je obezbediti neke informacije o minulim događajima. Pre svega, potrebno je izdvojiti neke značajne i upečatljive događaje iz života, kao što su brak, rođenje deteta, prvo zaposlenje, a najznačajnije i najkorisnije je izdvojiti događaje kao što su povrede tela, značajne bolesti, operacije, nesreće i slično. Potrebni su godina, mesec i dan događaja, a ako se ne zna tačan onda bar približan dan nekog događaja.

Što preciznije vreme događaja i što upečatljiviji događaj, to će i rektifikacija biti preciznija.

Ukoliko nije moguće priložiti datume događaja, od pomoći mogu biti fotografije ili detaljan opis fizičkog izgleda, navika, karaktera i ponašanja. Imajte na umu da rektifikacija na ovaj način nije sasvim pouzdana.

Rektifikovana karta sa opisom kako se do iste došlo, šalje se mejlom u Word ili PDF formatu.

↩nazad na listu

 

Izrada godišnjeg horoskopa

Godišnji horoskop se izrađuje na period od godinu dana, najčešće za period između dva rođendana. Mada u osnovi ovakve analize leži horoskop solarnog povratka, u predviđanjima se koristi zapravo čitav niz prognostičkih tehnika kao što su firdarije, profekcije, primarne direkcije, sekundarne progresije i tranziti.

Da bi se izradio godišnji horoskop, potrebno je priložiti sledeće podatke:

– dan, mesec i godinu rođenja
– čas i minut rođenja
– mesto rođenja
– nekoliko informacija o minulim događajima u vezi s onim oblastima koje su vam od primarnog značaja

Poslednja stavka se na prvom mestu odnosi na klijente koji nisu redovni. Na primer, ako vas zanimaju poslovni aspekti, poželjno je dostaviti informacije o tome da li ste trenutno u radnom odnosu ili ne.

Analiza horoskopa se može obaviti usmeno u ličnom kontaktu, putem servisa Skype, Viber, WhatsApp, telefonom, a takođe se može slati mejlom u Word ili PDF formatu.

↩nazad na listu

 

Analiza horarnog horoskopa

Horarni horoskop predstavlja horoskop koji je izrađen za mesto i vreme kada je postavljeno pitanje odnosno kada je astrolog pročitao i razumeo postavljeno pitanje. Da bi se detaljnije upoznali sa procedurom postavljanja pitanja, molim vas, izdvojte malo vremena i pročitajte tekst kako postaviti horarno pitanje. Horarna analiza može mnogo bolje, konkretnije, a nekad i detaljnije pružiti odgovore na neka pitanja koja nas trenutno okupiraju, kao što su, na primer, pitanja vezana za:

– posao (Da li ću dobiti posao? Da li ću zadržati posao? Da li ću preći na novi posao?)
– novac (Da li ću dobiti pozajmicu? Da li će mi i kada stići uplata? Da li će mi vratiti novac?)
– kupoprodaju pokretne i nepokretne imovine (Da li ću prodati/kupiti kuću/stan? Da li ću prodati/kupiti auto?)
– ljubav i brak (Da li će veza/brak opstati? Hoću li sa tom osobom biti u vezi/braku? Da li me vara?)
– nestale stvari i osobe (Gde mi je sat? Gde mi je kaput? Gde mi je mačka? Gde je nestala osoba NN?)
– zdravlje, decu i još mnogo toga Kako postaviti horarno pitanje?

Da bi se izradio horarni horoskop, potrebno je da se vrlo jasno i konkretno postavi pitanje, i da se prilože informacije o okolnostima pod kojima se pitanje postavlja. Imajte na umu da se horarna karta izrađuje za jedno konkretno pitanje.

Analiza horoskopa šalje se mejlom u Word ili PDF formatu.

↩nazad na listu

 

Analiza uporednog horoskopa

Mada se najčešće analiziraju potencijali za ljubav, vezu i brak, sinastrijska analiza može biti vrlo korisna za svaki vid odnosa, kao što je, na primer, poslovno-partnerski odnos. Kada dvoje ljudi započinju neki posao, veoma je važno znati da li će i na koji način sarađivati, uspešno ili ne, gde su slabe tačke itd.

Da bi se izradio uporedni horoskop, potrebno je dostaviti sledeće podatke:

– dan, mesec i godinu rođenja obe osobe
– čas i minut rođenja obe osobe
– mesto rođenja obe osobe
– opciono, momenat upoznavanja ili prvog sastanka

Analiza horoskopa se može obaviti usmeno u ličnom kontaktu, putem servisa Skype, Viber, WhatsApp, telefonom a takođe se može slati mejlom u Word ili PDF formatu.

↩nazad na listu

 

Izrada elekcionog horoskopa

Elekcija podrazumeva izradu horoskopa za određen poduhvat. Zasniva se na pronalaženju najpovoljnijeg vremena za započinjanje poduhvata, od čega zavisi koliko će taj poduhvat biti uspešan, trajan i profitabilan. Nekada, kraljevi i carevi su se obraćali astrolozima da im izrade elekcije kada su osnivali gradove ili započinjali neke velike projekte. Ali, elekcija se može izraditi i za započinjanje bilo kog posla, za stupanje u brak, za dobijanje potomstva, za izgradnju neke nekretnine, odlazak na duži put ili život vani itd.

Da bi se izradio elekcioni horoskop, potrebno je dostaviti sledeće podatke:

– dan, mesec i godinu rođenja
– čas i minut rođenja
– mesto rođenja
– detaljne informacije o tome, o kakvom je poduhvatu reč i u kom roku bi isti morao da se sprovede u delo
– ako se poduhvat započinje sa još jednom ili više osoba, potrebno je dostaviti podatke o datumu, vremenu i mestu rođenja tih osoba

Analiza horoskopa se može obaviti usmeno u ličnom kontaktu, putem servisa Skype, Viber, WhatsApp, telefonom, a takođe se može slati mejlom u Word ili PDF formatu.

↩nazad na listu   analiza horoskopa

Podeli s drugima
 • 76
 •  
 •  
 •  
 •  
Ukoliko želite profesionalnu analizu natalnog, horarnog, godišnjeg ili uporednog horoskopa, ili želite da postanete profesionalni astrolog, kontaktirajte sa mnom kontakt@astroriznica.com | tel/viber/whatsApp: +381 62 146 81 52

Pročitajte i ovo...

8 komentara

 1. Milica kaže:

  Postovani,koja je cena horarnog horoskopa?

 2. Iva kaže:

  Koja je cena izrade natalne karte?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *