Uslovi korišćenja

uslovi

Dobro došli na AstroRiznicu. Astroriznica.com omogućava korišćenje usluga i sadržaja u skladu sa niženavedenim uslovima korišćenja. AstroRiznica ima autorska prava na sve vlastite sadržaje, stoga se neovlašćeno korišćenje smatra kršenjem autorskih prava. Takođe zadržava pravo izmene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na sajtu bez obaveze prethodne najave.

!!! Sa AstroRiznica sajta, dozvoljeno je preuzimati sadržaje ili delove sadržaja i objavljivati ih na drugom mestu pod uslovom da se ne vrše nikakve izmene originalnog teksta, da se navede ime autora i ispravan link koji vodi do preuzetog sadržaja. Tekstove koji imaju posebnu napomenu o kopiranju, nije dozvoljeno kopirati ni u celini ni delovima bez prethodne saglasnosti prevodioca odnosno autora originalnog teksta.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

AstroRiznica poštuje privatnost svojih korisnika i posetilaca. Podatke koje korisnik priloži (mejl adresa) da bi mu bilo omogućeno da ostavlja komentare ili da bi mogao da prati objave na sajtu, AstroRiznica neće davati na uvid trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulisana zakonom.

PRIJAVLJIVANJE KORISNIKA

Ukoliko korisnik želi da ostavi komentar na neki tekst ili stranicu, potrebno je da u odgovarajuća polja ispod teksta/stranice upiše svoje ime i mejl adresu. Mejl adresa je vidljiva samo korisniku i administratoru sajta. Kada je jednom odobreno komentarisanje, korisnik neće morati ponovo da unosi podatke.

AstroRiznica zadržava pravo da ukine ili da uskrati mogućnost korisniku da ostavlja komentare bez prethodne najave i/ili objašnjenja, ukoliko isti ostavlja spam materijal ili nedolične komentare.

 

 

Podeli s drugima