Uslovi korišćenja i politika privatnosti

uslovi

Dobro došli na AstroRiznicu. AstroRiznica ima autorska prava na sve vlastite sadržaje, stoga se neovlašćeno korišćenje smatra kršenjem autorskih prava. Takođe zadržava pravo izmene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na sajtu bez obaveze prethodne najave. Uslovi korišćenja određenih sadržaja su navedeni niže.

!!! Sa AstroRiznica sajta, dozvoljeno je preuzimati sadržaje ili delove sadržaja i objavljivati ih na drugom mestu pod uslovom da se ne vrše nikakve izmene originalnog teksta, da se navede ime autora i ispravan link koji vodi do preuzetog sadržaja. Tekstove koji imaju posebnu napomenu o kopiranju, nije dozvoljeno kopirati ni u celini ni delovima bez prethodne saglasnosti autora teksta ili prevodioca odnosno autora originalnog teksta.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

AstroRiznica poštuje privatnost svojih korisnika i posetilaca. Podatke koje korisnik priloži (imejl adresa) da bi mu bilo omogućeno da ostavlja komentare ili da bi mogao da prati objave na sajtu, AstroRiznica neće davati na uvid trećoj strani ni u kakve svrhe niti ih javno objavljivati, osim u slučaju kada je takva obaveza regulisana zakonom.

U skladu sa stupanjem na snagu Uredbe EU o zaštiti podataka od 25. maja 2018. godine, izjavljujem da AstroRiznica koristi kolačiće (cookies) te da ste pristupom stranicama sajtu saglasni s njihovom upotrebom. Oni se koriste u svrhe statistike i istraživanja interesovanja korisnika, kao i radi poboljšanja sigurnosti i korisničkog doživljavaja. Podatak koji se na ovaj način beleži jeste IP adresa svakog pristupa korisnika.

PRIJAVLJIVANJE KORISNIKA

Ukoliko korisnik želi da ostavi komentar ispod nekog teksta ili na stranici, potrebno je da u odgovarajuća polja ispod teksta/stranice upiše svoje ime i imejl adresu. Imejl adresa je vidljiva samo korisniku i administratoru sajta. Kada je jednom odobreno komentarisanje, korisnik neće morati ponovo da unosi podatke.

AstroRiznica zadržava pravo da ukine ili da uskrati mogućnost korisniku da ostavlja komentare bez prethodne najave i/ili objašnjenja, ukoliko korisnik ostavlja spam materijal ili nedolične komentare.

 

Urednik i vlasnik sajta
Bojan Šojić

 

 

RADOST JE U DELJENJU