Ukratko o umetnutim znacima i planetama

Prijavi se za obaveštenja o novim tekstovima na sajtu.Informacije, zakazivanje konsultacija, naručivanje analiza
viber/WApp: +38163 786 79 85

2 komentara

 1. Marija kaže:

  Pozdrav Bojane,

  Tekstovi na sajtu su zanimljivi i sveobuhvatni.
  U vezi sa tumačenjem umetnutog znaka, želela bih da proverim da li sam najbolje razumela Vaše tumačenje. Ja imam AC na 19,43 Ribe, a u 7. kući mi je umetnut znak Vage. Merkur koji je vladar Vage je na samom kraju 7. kuće na šestom stepenu Sco, a u Vagi su redom Jup, Sat, Ven (u konjukciji) i Pluton. Prema ovome što sam pročitala vladar 7. je Merkur, dalje pratim njegove dispozitore. Ostale planete u Vagi su u 8. znaku računajući od AC, tako da povezujem 7. i 8. kuću. Možete li mi dati neki primer na koji način bi te kuće mogle da budu povezane? Btw, i u 8. mi je stelijum 🙂

  • Bojan Šojić kaže:

   Poštovanje Marija,

   Pošto ste pomenuli da Vam je na vrhu VII kuće znak Devica, verovatno ste mislili na Merkura kao vladara tog znaka, a ne Vage kao što ste napisali (Vagom vlada Venera).
   Uzgred, postavka planeta koju ste pomenuli nije baš jednostavna jer uključuje i IX znak, pošto je Merkur u VII kući, ali IX znaku od Ascendenta i ticaće se pitanja visokog obrazovanja, inostranstva i sl. Sve ostalo što se nalazi u VII kući, a postavljeno je u VIII znaku od Ascendenta, ukazaće na druge ljude, otvorene neprijatelje i partnere (ali i neke druge osobe u skladu sa vladavinama planeta) kroz koje možete iskusiti tugu ili neke neprijatnosti (ili oni sami mogu biti nesrećni), ili s kojima, u najboljem slučaju, možete imati neke finansijske poveznice.

   Radi boljeg razumevanja ovog što pominjem, predlažem da proičitate OVAJ tekst

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *