Morinus – besplatni astrološki softver

softver morinus

Astrološki softver Morinus, kao i svi ostali softveri, ima svoje prednosti i mane. Ipak, njegova velika prednost u odnosu na druge je što je – besplatan.

 

Morinus je više od decenije jedan od najkorišćenijih astroloških softvera, a naročito njegova verzija namenjena tradicionalnoj astrologiji. Nekoliko ključnih prognostičkih tehnika poput firdara, profekcija i primarnih direkcija deo su ovog softvera, koje se izlistavaju u lepim i preglednim tabelama.

O tome kako se Morinus koristi pisao sam odavno, pre 7 godina.

Uputstvo za instalaciju Morinusa
Upotreba Morinus programa I deo
Upotreba Morinus programa II deo
Upotreba Morinus programa III deo

Ipak, neke opcije i mogućnosti nisam razradio ili pomenuo, pa sam rešio da to sada zaokružim. I to ne tekstovima već – video materijalom.

Na YouTube kanalu AstroRiznice koji sam nedavno ponovo aktivirao, možete pronaći plejlistu sa ukupno 5 video snimaka u kojima detaljno objašnjavam podešavanja, opcije i još neke stvari koje možda niste ni znali da Morinus može. Na primer, kako da distribuirate solarni povratak ili kako da pomerate profekcije u krugu u realnom vremenu.

Astrološki softver Morinus – plejlista na YouTube kanalu.

Ako se prvi put srećete sa ovim astrološkim softverom, od velike pomoći će vam biti to što sam napravio sva neophodna podešavanja u programu, slična onim koje ja koristim za rad, tako da je odmah spreman za korišćenje. Dovoljno je samo da ga raspakujete na vašem računaru, a kako se to radi videćete u prvom videu.

Ovaj unapred podešen program sam učitao na sajt tako da ga možete preuzeti klikom na link ispod

Izuzetna prednost Morinusa u odnosu na druge softvere je što ga možete čuvati na flešu. Na taj način ga uvek možete nositi sa sobom, a svi horoskopi koje ste u njemu sačuvali su vam dostupni u svakom momentu. Dovoljno je samo da fleš utaknete u računar ili laptop i odmah možete da ga koristite. Ako se smarate na poslu, eto lepog načina da se zabavite.

Ukoliko budete imali poteškoća sa opcijama ili nedoumica u vezi sa softverom, pitanja možete pisati u komentarima ispod ovog teksta ili na YouTube kanalu.


RADOST JE U DELJENJU

analiza horoskopa

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *