Da li će dobiti posao?

Prijavi se za obaveštenja o novim tekstovima na sajtu.Informacije, zakazivanje konsultacija, naručivanje analiza
viber/WApp: +38163 786 79 85

5 komentara

 1. ivana kaže:

  Vidim da je ovo novi horarni primjer, al moram dati malu kritiku za kartu koja je napravljena da se jako tesko cita, bolje su prijasnje bile koje si pravio. Ovde se ne vidi ni Asc ni nista odredjeno. Zbog cega je promjenjena karta?

  • Bojan Šojić kaže:

   Koristio sam drugi program kada sam pravio kartu. Zato uvek stavim podatke ispod karte, da može svako da uradi kartu u svom omiljenom programu. Neki se ne snalaze ni na jednoj drugoj karti osim onoj koja se uradi na astro.com. Valjda stvar navike 🙂

 2. MissJ kaže:

  Postovani Bojane,
  pre nekog vremena sam postavila pitanje: Da li cu dobiti posao? Iako o horarnoj znam vrlo malo, gledajuci kartu mislila sam da je odgovor ne, s obzirom da je vladar ascedenta, saturn, spaljen od sunca. Takodje, saturn ima aplikacioni sekstil sa vladarom desetog polja, marsom, ali merkur prvi dolazi do saturna. Sveukupno, to mi je delovalo kao negativan odgovor. Meddjutim, danas su me zvali i rekli da sam dobila posao 🙂
  Da li to znaci da se moze ocekivati pozitivan ishod nevezano za aspekte ukoliko postoje pozitivne recepcije medju vladarima?

  https://imageshack.com/i/exORjyzVj

  Srdacan pozdrav 🙂

  • Bojan Šojić kaže:

   Ne vidi se karta. U svakom slučaju, spaljen vladar Ascendenta nije pokazatelj propasti pitanja već ukazuje na to da pitač u momentu postavljanja pitanja nije u stanju da sagleda sve aspekte situacije u kojoj se nalazi, možda je u zabludi ili su mu stvari nejasne ili se oseća sputano i slično tome. Bitno je da nije oštećen vladar stvari za koju se pita, tako da aplikacija vladara X kuće ili planete u X kući sa vladarom Ascendenta ili Mesecom je snažan pokazatelj da bi moglo doći do zaposlenja. Ako postoje recepcije, stvar je još sigurnija.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *