Benefični i malefični kontakti planeta

Prijavi se za obaveštenja o novim tekstovima na sajtu.Informacije, zakazivanje konsultacija, naručivanje analiza
viber/WApp: +38163 786 79 85

15 komentara

 1. Tamara kaže:

  Hvala na tekstu. Mene samo buni da li u TA postoji taj dozvoljeni orbis? Recimo ja imam MA na 25° sco, a SA na 16° Leo i pretpostavljam da su u kvadratu?

 2. Zorana kaže:

  Postovanje Bojane
  Hvala za ovaj tekst. Mene interesuje da li sa vremenom slabi aspekt separacije. Npr.imam kvadrat Marsa i Mjeseca, Mars na 3 strelca , Mjesec na 8 device. Vecina astrologa smatra da je aplikacija teza od separacije. Kako vi gledate na ovaj aspekt? Ni jedan nije vladar ascendenta.
  Hvala 🙂

 3. Vesna kaže:

  A sta je sa naprimer situacijom u kojoj je benefik vladar maleficne kuce, kontra sekte i bez esencijalnog dostojanstva, a pravi los aspekt(90) na svetlo vremena? Da li ce to biti neutralno po natusa ili ipak moze da prouzrokuje stetne rezultate zbog svega nabrojanog?

 4. Zlata Vujcic kaže:

  Veoma koristan tekst.
  Pitanje za egzaktan aspekt opozicije Sunce u lavu,Saturn u vodoliji.Oba u sedistu.Da li je to manje lose od opozicije Sunca u vodoliji a Saturn u lavu, tu su oba tela u izgonu?

  • Bojan kaže:

   Uvek je dobro da vidimo planete u što boljem izdanju, međutim to ovde nije plus, naprotiv. Kada bi Sunce bilo u Vodoliji a Saturn u Lavu, postojala bi uzajamna recepcija odnosno planete bi bile spremnije na saradnju, što bi bilo olakšavajuće za samu opoziciju. Toga nema ako su obe u svom sedištu – obe planete bi pokazale veliko neprijateljstvo jedna prema drugoj, pri tom bi obe imale resurse, što bi opoziciju činilo još težom.

   • Zlata Vujcic kaže:

    Hvala, razumevanje aspekata je bas slozeno.Zanima me tumacenje izazovnih aspekata kada su planete u izgonu, padu,sedistu ,egzaltaciji.Ili kada je jedna u svom dostojanstvu a druga u izgoni, padu?Treba puno znanja. Pozdrav!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *