O šestoj kući u natalnoj astrologiji: V. Lili

Prijavi se za obaveštenja o novim tekstovima na sajtu.Informacije, zakazivanje konsultacija, naručivanje analiza
viber/WApp: +38163 786 79 85

4 komentara

 1. Dragan kaže:

  Poštovani, imamo sina rođenog 08.02.2015. u 00:10 u Beogradu. Još uvek ne priča i ima slabu komunikaciju. Supruga i ja strahujemo da nije nešto najgore (ne daj bože autizam ili neki mentalni nedostatak). Znamo da nije možda ovo pravo mesto, ali bimo Vas molili da nam kažete nešto o tome sa astrološke strane. Unapred hvala!

  • Bojan Šojić kaže:

   Poštovani,

   Ne vidim neke ozbiljnije aflikcije detetu. Temperament mu je naglašenije flegmatičan, a lični vladar je u vodenom znaku. Vodeni znaci u astrologiji važe za one koji su tihi, slabog glasa, pa sve ovo ukazuje na neki vid lenjosti ili nezainteresovanosti za priču, eventualno da je dete pretrpelo neki manji stres/strah (manje izvesno), ne na neki konkretan fizički problem.
   Merkur koji prirodno vlada razumom, govorom i jezikom trpi malo oštećenja – spor je i u aspektu sa Saturnom koji dodatno usporava i koči. Ipak, kako je dobar aspekt i Merkur 3 dana po rođenju kreće direktno, sve su to pozitivni pokazatelji da će stvari srediti.
   Ovako grubo gledajući, rekao bih da pozitivan pomak možete da očekujete od sredine decembra ove godine, ako ne malo ranije.
   Sve u svemu, postoje pokazatelji manjih kočnica koje će vremenom popustiti. Nastavite da dete adekvatno animirate i propričaće. Svakako se posavetujte sa stručnim licem da Vam da neke smernice.

   Srdačan pozdrav,
   B.

 2. Big Mama kaže:

  Molila bih Vas za komentar jer sam u slicnom problemu kao i prethodnik. Imam blizance 28.01.2015. 10:30 i 10:31 Beograd ,govor im je u stagnaciji kod starijeg posebno. Vidim da deca napreduju ali ne koliko bi trebalo. Takodje se plasim najgoreg. Mozete li mi reci o cemu se radi i kada mogu ocekivati pomak. Intenzivno radimo sa njima od letos ali sve ide jako sporo. Imam utisak kao da su celu proslu godinu proveli u stagnaciji i da se sada polako bude. Najlepse hvala.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *