Horarna astrologija – veština odgovaranja na pitanja

Prijavi se za obaveštenja o novim tekstovima na sajtu.Informacije, zakazivanje konsultacija, naručivanje analiza
viber/WApp: +38163 786 79 85

6 komentara

 1. Selena kaže:

  Pozdrav!

  Da li horarna karta ima „rok trajanja“, odnosno, kako procijeniti da je odgovor trajno negativan.

  Nedavno mi je analiziran horar u kojem sam ja, pitač, predstavljena retrogradnim Saturnom u prvoj kući (iako u svom znaku, Vodoliji, oštećen je), sve skupa je ishod loš ili negativan… drugi pokazatelji takođe govore o nemogućnosti (veza koja se neće ostvariti), ali se vidi i da mi nije dobro, ponajviše psihički, po položaju Saturna (mada sam imala i drugih problema zbog stresa izazvanog situacijom). Koliko dugo može takvo stanje da traje, želim da se izborim i prevaziđem ga što prije, ali ništa što čitam o takvom položaju Saturna me ne ohrabruje… želim da vjerujem i u svoju volju kao bitan faktor, no u lošim psihičkim stanjima negativno djeluju ovakve slike i sugestije… dobila sam lijep savjet o strpljenju i nježnosti prema sebi, ali bih voljela i bolje da razumijem takav položaj Saturna, odnosno sebe kroz tu simboliku.

  Hvala na odgovoru.

  • Bojan kaže:

   Selena,

   Horarna karta ima „rok trajanja“ u zavisnosti od pitanja. U slučaju koji mi navodiš ističu se dve različite stvari – predmet pitanja i ti kao pitač. Predmet pitanja je ta potencijalna veza, a odgovor je negativan koliko sam razumeo. To bi bilo to – trajno je negativan. Međutim, planeta kojom si ti opisana kao pitač radije oslikava trenutno stanje stvari, eventualno neke delove tvog karaktera (npr. da poseduješ određene saturnijanske kvalitete). Zašto ovo kažem? Zato što u jednoj horarnoj karti ćeš biti prikazana Saturnom, u drugoj možeš biti Venerom, u trećoj Suncem itd.
   S tim u vezi, oštećenje Saturna može biti pokazatelj da si trenutno u lošem stanju, anksiozna, mnogo razmišljaš o minulim događajima, istražuješ „šta bi bilo da je bilo“, šta radiš pogrešno i slično. To je tako sada, u vezi s ovim pitanjem i situacijom, pa će se stanje promeniti npr. za onoliko vremenskih jedinica kada Saturn bude krenuo direktno ili ga „ozrače“ aspekti benefika itd.

   • Selena kaže:

    Jasno, hvala puno. Da, imam natalno Sa na ASC… ima zapravo i druga osoba takođe te kvalitete u karti (isti podznak kao horar i istaknut Saturn), a stvar s anskioznošću je dobro opisana… pozdrav!

 2. Tamara kaže:

  Poštovani Bojane,

  Da li je u horarnim pitanjima Mo u vagi obavezno loš ukoliko nije još stigao do spaljenog puta? A ukoliko je na spaljenom putu da li daje negativan odgovor ili recimo samo poteškoće.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *