Horarna astrologija – veština odgovaranja na pitanja

Ukratko o tome šta je horarna astrologija, koje su njene mogućnosti i šta možete da pitate..

Stoga, u svemu ovome, glavna stvar prilikom postavljanja pitanja je da neko pita sam za sebe ili preko svog izaslanika, ili da pitanje postavlja ona osoba koja je podjednako zabrinuta za ishod.

~ Mašalah ~

 

Horarna astrologija (hora = čas) je, mogli bi reći, vrlo egzotična astrološka grana čija je popularnost u stalnom usponu. Za razliku od natalne ili neke druge astrološke analize gde je astrološka simbolika prilično široka, horarna analiza je u mogućnosti da nam da odgovore na vrlo konkretna i specifična pitanja. I to prilično precizno. Detalji koje horarne karte mogu da oslikaju nekad su zaista fascinantni. Razlog tome je što se bavimo jasno definisanim stvarima, pa mnogostruku planetarnu simboliku svodimo konkretno na ono za šta se pita.

Horarna astrologija je oduvek bila alternativa onima koji nemaju tačne podatke o vremenu svog rođenja. To je zato što za analizu horarnog pitanja ne trebaju ni datum ni vreme ni mesto rođenja. Horarnu kartu izrađuje astrolog za vreme i mesto kada reši da se pozabavi pitanjem koje mu je klijent postavio. Naravno, podrazumeva se da je klijent o tom pitanju prethodno dobro promislio i da mu je veoma stalo do odgovora. Zato su stari astrolozi savetovali da pitač najmanje 24 časa „promeša“ po glavi pitanje koje namerava da postavi.

Ovakav vid specifičnog razmatranja horoskopa samog pitanja/situacije, čini da horarna astrologija naginje veštinama predviđanja budućnosti kao što su geomantija, kartomantija, Ji đing ili hiromantija.

Da li postoje ograničenja u smislu šta sme, a šta ne sme da se pita? U suštini – ne. Možete postaviti bilo kakvo pitanje, za bilo koju temu odnosno životnu oblast. Možete postaviti i pitanje u vezi s drugim ljudima. Ipak, valjalo bi da ne pitate tek tako radi zabave, već zato što je dobijanje odgovora zaista važno.

Isprazna pitanja o potencijalnim budućim ljubavima, ili izgubljenim stvarima do kojih nam zapravo i nije mnogo stalo, ili situacije čiji ishod već naslućujemo, treba izbegavati.

~ Deb Holding ~

horarna astrologija
Horarna astrologija: primer horarne karte iz XVII veka (Bernard Frensis, Nativiteti i dekumbiture)

Osim u izuzetnim slučajevima kada pitač treba da napravi izbor između više mogućnosti, horarne analize pružaju konkretne odgovore ne o tome šta bi moglo da se desi, već šta će da se desi. Tako, odgovor koji se dobije može biti ili pozitivan ili negativan, a ne u smislu ako uradite to i to onda može da bude ovako, a ako ne onako. Stoga pitač treba da bude spreman na mogućnost da ne dobije pozitivan odgovor kom se nada. Ili da, jednostavno, ne postavlja pitanje ako nije spreman da čuje loše vesti.

Evo kako izgleda jedna horarna analiza o potencijalnom putovanju u inostranstvo.

Ukoliko želite da poručite analizu horarne karte, više informacija možete dobiti ovde. Pre nego što odlučite da postavite pitanje, najpre se informišite o tome kako postaviti horarno pitanje.

Širi dalje!

PREPORUKA

mesečnik retromerkur konjunkcija

PRATI ASTRORIZNICU
Ako želiš da dobijaš obaveštenja o novim tekstovima i ponudama

Informacije, zakazivanje konsultacija, naručivanje analiza
viber/WApp: +38163 786 79 85

Pročitajte i ovo...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *