Da li će otputovati u inostranstvo?

Prijavi se za obaveštenja o novim tekstovima na sajtu.Informacije, zakazivanje konsultacija, naručivanje analiza
viber/WApp: +38163 786 79 85

22 komentara

 1. ivana kaže:

  odlican primjer 🙂

 2. ivana kaže:

  znaci prijateljica se gleda kao Venera, a prijatelj kao Mars? U ovakoj situaciji?

 3. ivana kaže:

  Tek sam kasnije vidila, a nisam mogla ispravit komentar 😀

 4. ivana kaže:

  Pitanje imam opet, kad se planeta nadje u dodiru sa saturnom, dali trigon ili sekstil ublazava kad je u pitanju Mjesec /Saturn aspekt?

 5. ja kaže:

  jedno pitanje 🙂 12 jedinica u horarnoj sta oznacava ?

 6. ja kaže:

  rijec je o inostranstvu

 7. ja kaže:

  nadam se da nije problem sto sam postavila odgovor koji sam dobila na pitanje : radila sam posao koji je bio vezan za inostranstvo i evo vec 5 godina nisam radila taj posao, pa me zanima da li cu se opet vratiti tome poslu ?
  ovo je odg : Ti si Sa Rx izgleda mi da ce bit vracanje na staro posebno sto ti je jako bitan ovaj posao:
  Mo u znaku u kojem nije dobar, pa se nadam da ovo nece stetit, ali cini se da si okrenuta ka zabavi.

  Posao je : Ma u izgonu u 9 kuci koja je vladar inozemstva. Iako Ma I Sa nemaju aspekt imaju dobre recepcije.
  No Mo ce napravit aplikaciju prema Ma trigonom pa cu reci da ces dobit taj posao nazad. Negdje oko 12 jedinica.

  e sad mene zanima da li su to dani u pitanju ? ako mi mozete samo to reci jer mi je od verlike vaznosti… jeste da je skakljivo malo tacno reci ali ako moze pomoc 🙂 hvala puno

  • Bojan Šojić kaže:

   Pretpostavljam da je karta izrađena u nekom skorijem periodu kada je MA u Li i MO u Ge. Pokazatelji su mešani pa sumnjam da bi u pitanju bili dani. Pod uslovom da je horarna karta ukazala na dobijanje posla, to bi se moglo ostvariti unutar dužeg vremenskog ciklusa, najverovatnije bi u pitanju bile nedelje.

 8. ja kaže:

  24.06 je radjena karta… znaci mislite da dani nema sanse da mogu biti ?

  • Bojan Šojić kaže:

   Sudeći prema ovoj postavci teško.

   • Milena kaže:

    Mogu li ja jedno pitanje, u ovoj karti Sa se nalazi u egzaltaciji, da li je on i dalje toliko stetan iako bi po dostojanstvu ta njegova stetnost trebalo na neki nacin da se umanji, npr. samo da oteza dobijanje potvrdnog odgovora a ne da ga spreci ili je definitivno on krivac za los ishod?

    • Bojan Šojić kaže:

     Nepovoljan ishod je već prikazan glavnim signifikatorima – nema spajanja koje bi ukazalo na odlazak vani. Saturn je sasvim sekundarna stvar. Retrogradnost neke planete nikada nije dobra u pitanjima gde bi ishod trebao biti neki napredak. Planeta može biti ne znam kako kvalitetna, ali ako je retrogradna, to je pokazatelj vraćanja ili odlaganja ili nečeg trećeg, zavisno od konteksta pitanja. Aplikacija Meseca prema retro Saturnu samo dodatno potvrđuje da od putovanja nema ništa

     • Milena kaže:

      Da, da, sad je dosta jasnije… a mislite li da bi ta aplikacija meseca ka saturnu bila dovoljna da spreci ishod pitanja, u slucaju da smo ovde imali glavne signifikatore u nekom aplikacionom aspektu, bez drugih ometanja ili recimo u antiscijskoj konjukciji?

      • Bojan Šojić kaže:

       Izvinjavam se, kasnim sa odgovorom.
       Ne, da postoji aplikacija glavnih signifikatora bez ometanja, Mesec-Saturn ne bi bili dovoljni da spreče ishod. Možda bi objektivno ukazali na neke teškoće u vezi sa situacijom/okolnostima.

       • Milena kaže:

        Hvala najlepse na odgovoru, nadam se da cete imati jos puno zanimljivih tekstova, vrlo jasno i razumljivo pisete, jako lepo objasnjavate, pa je i nama laicima u astrologiji lako da ispratimo i komplikovanije stvari. Sve najlepse Vam zelim i puno uspeha u buducem radu!!!

 9. Ja kaže:

  Da li dolazi do promene situacije, u mom slucaju osecanja, kada planeta nema aplikaciju pre promene znaka, tj kad je u praznom hodu, ili mora da bude na krajnjim stepenima znaka 27,28,29? Ili nisu bukvalno stepeni bitni? 🙂

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *