V. Lili: Prosuđivanja koja pripadaju jedanaestoj kući

Prijavi se za obaveštenja o novim tekstovima na sajtu.Informacije, zakazivanje konsultacija, naručivanje analiza
viber/WApp: +38163 786 79 85

12 komentara

 1. Milica kaže:

  Vladar 11. VE u fiksnom znaku, na vrhu 11. fiksni znak i jos svemu tome 120 SA uz uzajamnu recepciju. 🙂 Mogu da se pohvalim dugogodisnjim i dobrim prijateljstvima.

 2. Ramona Ručnov kaže:

  Vodolija na vrhu 11. polja, nema planeta u ovom polju.
  Vladar 11. polja Saturn je u 2. polju, gradi separacioni kvadrat sa vladarem Ascendenta ezaltiranom Venerom u 12. polju, kao i opoziciju sa vladarem 12. polja Neptunom u 8. polju.
  U zivotu sam susretala najrazlicitije ljude, koji mi se vrlo brzo priblize, ali vre,enom pocinju da mute i otkrivaju svoje pravo lice. Odlaze sami…
  Suvladar 11. polja Uran je u 6. polju u ukljestenom znaku Vage. Gradi sekstil sa Mesecom u 5. polju, ali i egzaktni kvadrat sa Marsom.
  Moji prijatelji mogu biti zene, sa posla, skriveni, cuvaju me… Protekciju ili podrsku mogu imati od poznatih i uspesnih zena, ali moji prijatelji mogu imati problema sa mojim otvorenim neprijateljima.
  Vrlo lako moji prijatelji odlaze u drugi tabor. Vremenom sam naucila da od neprijatelja stvaram prijatelja.

 3. ivana kaže:

  Meni je 11 kuca prazna vladar je Merkur koji je pod suncevim zrakama ,ali nema konjukciju sa suncem vec samo Marsom, koji je spaljen od sunca. PLus kvadrat sa Mjesecom, sto cesto zna dati probleme sa zenskim rodom. Plus fiksni znak mi je u 11 kuci, dugotrajna prijateljstva.
  Mene zanima ovako Mars je spaljen od sunca pravi konjukciju sa sa suncem, i merkurom naravno. Dali ima utjecaj ovaj mars koji je spaljen od sunca na Merkur?
  Jer iakogore pise da Merkur vlada ljudima koji su na intelektualnoj razini, ali znaju se isto tako zaostrit. Pa me zanima dali to ima veze vezano jer je Mars spaljen od sunca a pravi 0 sa Me,,, plus sam Me je pod suncevim zrakama. Dali to isto ima utjecaj?

 4. Ana kaže:

  Jedanaesta kuca mi je prazna. Ribe na vrhu 11.kuce, vladalac Neptun u egzaktnoj konjukciji sa Merkurom u Strelcu na 18 stepeni u 7. polju (koji je vladalac 1.i 5.polja). Merkur i Neptun su u kvadratima sa mesecevim cvorovima, juzni je u 11-om, a severni u 5-om polju na 20 stepeni.Da li ja negde gresim, posto mi se desavaju neprijatnosti sa prijateljima, a jako puno polazem na tu vrstu odnosa? U cemu je problem? Unapred hvala.

  • Bojan Šojić kaže:

   Ana,

   Vladalac Riba nije Neptun već Jupiter, pa pogledajte stanje Jupitera, da li je povezan sa maleficima i kakav je njegov odnos sa vladarem Vašeg Ascendenta.
   Južni čvor u XI kući je pokazatelj neiskrenih prijatelja, onih koji mogu naneti neku štetu.

   • Ana kaže:

    Bojane, hvala Vam na brzom odgovoru. Jupiter je retrogadan u znaku Lava u 3.polju i ima samo opoziciju sa Mesecom u Vodoliji u 9.polju. Da li to malo popravlja situaciju?

    • Bojan Šojić kaže:

     Sigurno je da tu ima još faktora koji sklapaju mozaik. Nijedna od planeta ne nosi sobom kvalitet, posebno ne Merkur u Strelcu – pogrešne procene, potreba da se na neki način dokažete drugima, da dokažete svoje vrednosti, osećanja ili nešto treće, postavljate sebi ciljeve, obećavate možda ono što niste uvek u stanju da ispunite i slično. Moguće i da previđate neke stvari jer svako ima svoja merila vrednosti – za ME u Sa je poznato da mu se često dešava da vidi šumu,ali mu promiče drvo, subjektivan je. Prijatelji relativno pasivni, uz ono što je Milica u svom komentaru navela, tako da suma-sumarum odgovornost je na obema stranama.
     Ne znam koliko Vam je godina, ali ako ste mlađi, ne brinite, naći ćete verne i dobre prijatelje. Samo se ne trudite preko granica svojih mogućnosti.

 5. Milica kaže:

  Ana, da je aspekt JU i MO dobar, imali biste i dobre prijatelje. Ovako, opozicija sama po sebi nije dobar, čak najgori aspekt, i može da ukaže da do razdvajanja sa prijateljima dolazi npr. na bazi različitog vrednosnog sistema, izostaje lojalnost, privrženost, tu je nemarnost, neumerenost, preterivanje.
  S obzirom da je to aspekt iz Vaše karte, a MO najličnija planeta, treba biti pošten prema sebi i priznati da verovatno delom i sami doprinosite toj situaciji.

  Nekć ne Bojan ispravi ako grešim u ovoj šturoj analizi.
  p.s. naravno, celina karte je veoma značajna 🙂

 6. Marija kaže:

  Meni je 11 pola vodolija pola riba. Na pocetku mars konjukcija juzni cvor na 11 stepenu.Sve u trigonu sa konjukcijom jupiter saturn.I kvadrat chiron iz prve.Sta to znaci?

 7. Marija kaže:

  Volim ljude koji su svoji hrabri i nesvakidasnji.Imam srece da upoznajem zanimljive ljude koji me inspirisu.Najcesce mi se desava osjecaj da se znamo 100 godina.U mladosti sam imala pasivne i zatvorene drugarice koje sam stalno ja vukla negdje i sve ja inicirala.Sa druge strane nijesam tip koji stalno mora da prica s nekim i ide na kafe svakog dana.Mogu sama i to dobro.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *