Opšte smernice za analizu natalnog horoskopa

Prijavi se za obaveštenja o novim tekstovima na sajtu.Informacije, zakazivanje konsultacija, naručivanje analiza
viber/WApp: +38163 786 79 85

13 komentara

 1. Aleksandra V kaže:

  Moj broj je 843 Njegov: 999 Zajednicki 843 Mozete li mi reci nesto? Hvala

 2. ivana kaže:

  Bojane drago mi je da si ovde naglasio da kuce i znakovi uopce nema veze jedno s drugim, jer djevica nikad nece bit isto kao 6 kuca.
  Imala bi ipak pitanje. Ovde se u svakoj kuci navodi taj almuten, mislim znam sto znaci almuten, ali kako izracunat pojedinacno za svaku kucu almuten? Plus u 11 kuci govori se tocka prijateljstava? jel se to odnosi na arapske tocke?

  • Bojan Šojić kaže:

   Almuten kuće se računa prema stepenu na koji pada vrh kuće – planeta koja ima najviše osnovnog dostojanstva na tom mestu biće Almuten.
   Da, tačka prijateljstva i sve tačke koje se pominju su arapske tačke.

 3. Sara kaže:

  Postovani Bojane,
  zelela bih da vas pitam sta znaci kada su prva i deseta kuca prazne a vladar desete kuce mi je lav a prve skorpija? Jos plus vladar desete kuce je u trecoj kuci u jarcu a vladar prve kuce(Mars) je u petoj kuci u ribama.

  • Bojan Šojić kaže:

   Poštovana Sara,

   Ne može se ništa detaljno reći bez analize čitave karte. To što je neka kuća prazna, ne znači apsolutno ništa. Svaka kuća ima svog vladara pa se pogleda kakav je taj vladar, u kakvom je stanju, sa kojim planetama je u interakciji, čime sve vlada itd. Mnogo elemenata ima za razmatranje. Tek nakon toga se može doneti zaključak o manifestacijama u vezi neke životne oblasti.

   Pozdrav,
   B.

 4. Vesna Bikicki kaže:

  Bojane, jednostavno moram sa vama da podelim svoje oduševljenje. Tek prekjuče sam vas otkrila, sasvim slučajno, tražila sam Bonatija. Jedan ste od retkih koji poznaje astrološku umetnost i uči je od pravih majstora. Muka mi je od popularnih „astrologa“.
  Astrologija (ali Prava, što bi rekao Froli) je moja najveća ljubav i proučavala sam je preko trideset godina. Prestala sam pre par godina kada je umro moj najbolji astrološki drug. Neposredno pre smrti objavio je svoju, nažalost jedinu, knjigu „Sažimanje vremena, – Tradicionalna astrološka tehnika primarnih direkcija detaljno obrazložena i ilustrovana“. Ime mu je Ljubomir Števančev, ali svi smo ga zvali Bata. Imam veliku želju da vam poklonim njegovu knjigu, vi odlučite kako i kad.

  • Bojan Šojić kaže:

   Poštovana Vesna,

   Još jednom hvala na lepim rečima i još lepšem gestu. Knjiga nikad dosta, tako da sa velikim zadovoljstvom prihvatam Vaš predlog. Dogovorićemo se da se upoznamo jedan dan iduće sedmice 🙂

 5. Mili kaže:

  Pozdrav Bojane
  Moj bratanac ima urodjenu kataraktu na desnom oku operisan sa 2 meseca ,ne vidi na to oko .Svetla nisu ugrozena,vladar 6.kuce saturn spaljen u 4toj kuci moze li to biti znak nasledne bolesti?Sta jos da pogledam?Tacku bolesti?

  • Bojan Šojić kaže:

   Poštovanje Mili,

   Odgovor se krije u ovome što ste napisali. Vladar VI kuće je malefik koji je sa luminarom (Sunce – desno oko kod muškaraca) i na taj način ga oštećuje. Saturn inače izaziva kataraktu, pojavu glaukoma i slične tegobe.

 6. Mili kaže:

  Hvala i veliki pozdrav😊

 7. Mili kaže:

  Moram bolje da proucim spaljenost🙂Ovaj saturn je jos gori zato sto je u skorpiji🤔mislila sam da gubi snagu zbog spaljenosti

  • Bojan Šojić kaže:

   On gubi snagu svakako da sprovodi u delo ono što bi trebalo, ali kao malefik i oštećuje Sunce. Kod telesnog spajanja planeta obe učestvuju, Sunce jednako trpi pritisak kao i druga strana.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *