Džulijen Mur: Mars i fizički izgled

Glumica Džulijen Mur je, pored svoje glume, poznata i po izrazito pegavom telu i prirodno crvenoj kosi. Za to treba da zahvali naglašenom Marsu.

citat džulijen mur

Evo kako izgleda kada Mars ima velikog uticaja na fizički izgled osobe. U pitanju je verovatno svima poznata, sjajna glumica, Džulijen Mur. Prepoznatljiva je po svojoj neobično crvenoj kosi, crvenkastom tenu i izrazito pegavom telu. Na ovoj maloj fotografiji koju sam prikačio na njenu natalnu kartu, žutom bojom sam okružio naglašene vilične kosti – još jedna karakteristika Marsa. On podstiče oštre konture čime donji deo lica dobija četvrtasti izgled.

julianne moore
Džulijen Mur, 3. decembar 1960, 17.53, Fayetteville, NC

Ascendent kao primarni pokazatelj svega onoga što se odnosi na telo/izgled osobe, našao se u Blizancima, a njegova duada je u Ovnu. Vladar Merkur, našao se u noćnom domicilu vatrenog Marsa – u Škorpionu. S obzirom da mnogi povezuju znak Škorpiona sa nečim tamnim i mračnim, verovatno bi zaključili da je reč o darkerki. Ali, naravno, to nije slučaj.

Merkur je u trigonu sa svojim dispozitorom Marsom uz recepciju. Vidimo da se uticaj Marsa udvostručuje. Zahvaljujući njemu, pored toga što je „prelivena“ crvenom bojom, Džulijen ima naglašene vilične kosti. Da nema uticaja Marsa, njeno lice bi bilo mnogo oblijih kontura na račun Lune koja se nalazi na Ascendentu.

Merkur je u najbliskijoj vezi sa Venerom, ali je i ona u aspektu sa Marsom uz recepciju. Sekundarni vladar Ascendenta je Saturn koji je takođe u vezi sa Marsom i to u mnogo bliskijoj u odnosu na Merkura. Mars je ujedno i solidno mundano postavljen u II kući.

Ne smemo da zaobiđemo Lunu, prirodnu vladarku telesnog, posebno kada je ovako blizu Ascendenta. Ona je u terminu Marsa i na moćnoj zvezdi Belatriks, pogodićete – Marsove prirode (tačnije Mars-Merkur). I na Ascendentu imamo jednu zvezdu Marsove prirode, mada ne tako sjajnu – Al Heku.

Naravno, višestruko oštećenje Marsa je uticalo na to da ova glumica ima izrazito pegavu kožu. Možete pronaći na internetu fotografije njene cele figure – zaista se vrlo retko viđa toliki stepen prekrivenosti kože pegama.


RADOST JE U DELJENJU

Informacije, zakazivanje konsultacija, naručivanje analiza
viber/WApp: +38163 786 79 85Prijavi se za obaveštenja o novim tekstovima na sajtu.