Mars i fizički izgled: Džulijen Mur

   Poručite analizu horoskopa
      +381 62 146 81 52

Glumica Džulijen Mur je, pored svoje glume, poznata i po izrazito pegavom telu i prirodno crvenoj kosi. Za to treba da zahvali naglašenom Marsu.

Ratnički nastrojen čovek, često punog lica koje izgleda kao preplanulo ili poput boje sirove uštavljene kože, svirepog lika, vatrenih ili oštrih ili prodornih očiju, i žute boje; njegova kosa i brada su crvenkasti (ali, morate napraviti razliku u skladu sa znakom; u vatrenim znacima i vazdušnim gde je Mars sa fiksnim zvezdama svoje prirode, on ukazuje na duboku peskovito crvenu boju, ali u vodenim znacima on je lanene ili beličaste, svetle boje kose…

~ Vilijam Lili ~

sep

Evo kako izgleda kada Mars ima velikog uticaja na fizički izgled osobe. U pitanju je verovatno svima poznata, sjajna glumica, Džulijen Mur. Prepoznatljiva je po svojoj neobično crvenoj kosi, crvenkastom tenu i izrazito pegavom telu. Na ovoj maloj fotografiji koju sam prikačio na njenu natalnu kartu, zelenom bojom sam okružio naglašene vilične kosti – još jedna karakteristika Marsa. On podstiče oštre konture čime donji deo lica dobija četvrtasti izgled.

džulijen mur

Džulijen Mur, 3. decembar 1960. 17:53h, Fayetteville, NC

Ascendent kao primarni pokazatelj svega onoga što se odnosi na telo/izgled osobe, našao se u Blizancima. Njegov vladar Merkur, našao se u noćnom domicilu vatrenog Marsa – u Škorpionu. S obzirom da mnogi povezuju znak Škorpiona sa nečim tamnim i mračnim, verovatno bi zaključili da je reč o nekoj darkerki. Ali, naravno, to nije slučaj.

Merkur je u trigonu sa svojim dispozitorom Marsom uz recepciju. Vidimo da se uticaj Marsa udvostručuje. Zahvaljujući njemu, pored toga što je „prelivena“ crvenom bojom, Džulijen ima naglašene vilične kosti. Da nema uticaja Marsa, njeno lice bi bilo mnogo oblijih kontura na račun Meseca koji se nalazi na Ascendentu.

Merkur je u najbliskijoj vezi sa Venerom, ali je i ona u aspektu sa Marsom uz recepciju. Sekundarni vladar Ascendenta je Saturn koji je takođe u vezi sa Marsom i to u mnogo bliskijoj u odnosu na Merkur. Mars je ujedno i solidno mundano postavljen u II kući.

Naravno, višestruko oštećenje Marsa je uticalo na to da ova glumica ima izrazito pegavu kožu. Vrlo često se i Mesec povezuje sa pegama i flekama, posebno kada je ovako blizu Ascendenta i u terminu Marsa. Možete pronaći na internetu fotografije njene cele figure – zaista se vrlo retko viđa toliki stepen prekrivenosti kože pegama.

Bojan Šojić

Imam višegodišnje iskustvo u radu sa klijentima, kako u analiziranju horoskopa, tako i u podučavanju. Možete naručiti izradu horarnog, natalnog, godišnjeg, uporednog ili elekcionog horoskopa, a ako želite da naučite da tumačite natalnu ili horarnu kartu, možete se prijaviti na neki od kurseva koje držim. kontakt@astroriznica.com | tel/viber: +381 62 146 81 52

Pročitajte i ovo...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *