Da li će Bojana pobediti na Eurosongu?

Prijavi se za obaveštenja o novim tekstovima na sajtu.Informacije, zakazivanje konsultacija, naručivanje analiza
viber/WApp: +38163 786 79 85

6 komentara

 1. Milica Zivojin kaže:

  Bravo Bojane na prognozama, ne radujem se nartavno sto nije Bojana pobedila, ali tvoje astrolosko znanje si opet potvrdio putem horarne astrologije.

  • Bojan Šojić kaže:

   Hvala Milice 🙂
   I meni je žao što nije pobedila i što nije ostvarila bolji plasman, jer je zaista vrlo kvalitetna pevačica. Ali, biće valjda prilike da se pokaže na nekoj drugoj strani. Mlada je i perspektivna.

 2. Dejana kaže:

  Odlična analiza ali me nešto buni. Na jednoj grupi su vaše kolege pisale su da Mesec u Blizancima nije bez dostojanstva i da ova pozicija ne odgovara mestu koje je Bojana osvojila. Ako možete to da objasnite. Unpred hvala!

  • Bojan Šojić kaže:

   Poštovana Dejana,

   Prema učenju koje nalazimo još kod helenističkih astrologa, Zodijak je podeljen na dva sektora – solarni koji se prostire od Lava do Jarca i lunarni koji obuhvata znake od Vodolije do Raka. Smatra se da u solarnom sektoru Sunce ima dostojanstvo termina, a u lunarnom sektoru Mesec, tako da Mesec ni u jednom znaku u svom sektoru ne može biti peregrin, između ostalog ni u Blizancima. Ovo je vremenom zapostavljeno, tako da ga ne nalazimo kod astrologa kao što je na primer Lili – on je Mesec smatrao peregrinim u Blizancima. Još uvek ovo ne primenjujem u praksi dok ne proverim na dovoljnom broju primera.
   Što se tiče osvojenog mesta, da, Mesec u XII kući svakako ide u prilog mnogo lošijem plasmanu, ali ne treba zaboraviti jednu vrlo važnu stvar, a to je Venera u I polju koja je uticala na popravljanje plasmana.

   Srdačan pozdrav,
   B.

 3. Ivana kaže:

  Bas dobro da si ovaj primjer dao= jer sam i sama htjela ove godine vidjet dali bi predstavnica Hrvatske mogla pobjedit, sto prema ovom kako sam gledala ne izgleda da ima sanse. Hvala 🙂

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *