Sajt tradicionalne astrologije

Sajt tradicionalne astrologije, prevodi tekstova i uputstva drevnih astrologa za tumačenja natalne karte, softver, literatura, analize i primeri.

sep

Poštovani posetioci,

Želim pre svega da vam poželim toplu dobrodošlicu na sajt, bilo da ste ovde „provirili“ u prolazu ili ste ciljano došli, bilo da ste pasionirani ljubitelj astrologije ili divinacije uopšteno, ili neko koga sve to tek malo interesuje, a nadasve zabavlja.

AstroRiznica sajt je pokrenut 2010. godine kao forum koji je okupljao ljubitelje astrologije i drugih metoda divinacije. Veliki broj tema, raznovrsna uputstva, dragocena literatura, ali i tumačenja koje su članovi foruma pisali, doprineli su da AstroRiznica u kratkom roku postane najpopularniji astrološki forum na ovim prostorima. Posebnu pažnju je privlačila izvorna odnosno tradicionalna astrologija.

Uporedo sa razvojem foruma, razvijao se i blog na kome su se mogli naći autorski tekstovi ali i prevodi tekstova drevnih astrologa. Zahvaljujući ovom jedinstvenom materijalu i jednostavnosti jezika kojim je prezentovan, AstroRiznica ima velike zasluge u prezentaciji i popularizaciji tradicionalne astrologije. Od 2013. godine forum nije u funkciji, ali sajt nastavlja sa radom oplemenjujući se novim autorskim tekstovima, prevodima i uputstvima.

PREVODI:

 

opus aforizmi hrišćanska Ože Ferije

 

Ukoliko želite da donirate novac i na taj način podržite buduće prevode, to možete da učinite putem PayPal-a ili pogledajte Instrukcije za placanje. HVALA!!! ♡

Pored astrologije koja je primarna, na ovom sajtu možete pronaći uputstva za rad sa nekim astrološkim softverima, potom spisak besplatne astrološke literature, objašnjenja nekih astroloških pojmova, kalendar astronomskih i astroloških događaja u okviru astrološkog almanaha, a takođe možete pronaći tekstove i uputstva u vezi sa drugim metodama divinacije kao što su veština tumačenja tarota i drugih karata ili divinacija viskom, ali i razne druge zanimljivosti iz oblasti ezoterije, alternativne medicine i sl. Spisak svih kategorija i tekstova na sajtu možete pogledati na OVOJ stranici.

Dakle, ono što možete na ovim stranicama naći, to je malo mojih misli, nešto mog znanja i iskustva, korisna uputstva kao i reči onih koji su živeli i radili stotinama pa i hiljadama godinama pre nas. Verujem da se za vas može naći nešto što će vam biti od koristi na bilo koji način, jer nikada ništa nije slučajno, pa ni vaš dolazak na ove stranice. Budite slobodni da napišete komentar, da izrazite svoj stav na određenu temu, predložite šta biste voleli da čitate, jer uz vašu pomoć ovo mesto može biti još prijatnije i bogatije sadržajima.

Hvala vam na poseti i poverenju!

Ukoliko želite profesionalnu analizu natalnog, horarnog, godišnjeg ili uporednog horoskopa, ili želite da postanete profesionalni astrolog, kontaktirajte sa mnom kontakt@astroriznica.com | tel/viber: +381 62 146 81 52

Pročitajte i ovo...