Figura mysteriorum: Horarno pitanje 1

Širi dalje!
 •  
 •  
 •  
 •   

Pitanje je postavila ženska osoba koja je bila neko vreme bez posla. Javljala se na razne oglase i konkurse, no, ili je ne bi zvali, ili njoj ne bi odgovarala plata ili uslovi rada. Na kraju, kontaktirala je sa ženom kojoj je bila potrebna osoba za čuvanje malog deteta. Tako se rodilo pitanje: da li će dobiti taj posao?

Napomena:
karta je izrađena u sistemu celih znakova. Po želji, koristeći podatke koji se nalaze u centru horoskopa, kartu možete izraditi u sistemu koji Vam najviše odgovara.


Čuvanje deceŠiri dalje!
 •  
 •  
 •  
 •   

Informacije, zakazivanje konsultacija, naručivanje analiza
tel/viber: +381 62 146 81 52

Ako želiš da mejlom dobijaš obaveštenja o novim tekstovima na sajtu, prijavi se!

Pročitajte i ovo...

5 komentara

 1. Radmila Stolić kaže:

  Tek sam počela da izučavam astrologiju, pa me slobodno ispravite ako grešim.

  1. korak – ispitujem radikalnost karte: Vladar ASC je Mars, a vladar sata Venera, a te dve planete nisu srodne, ne nalaze se u znacima istog tripliciteta, niti je znak ASC srodan vladaru znaka. Dakle, horarna karta nije radikalna.

  Ispitaću naravno dalje, ali ću svakako imati na umu da sve i da se pokaže najbolje, sama neradikalnost karte drastično smanjuje opcije za pozitivan ishod pitanja.

  Pitač: ASC
  Kosifignifikator: Mesec

  Mesec tu ima detriment. Plus se nalazi u XII kući koja je nesrećna. Situacija je od samog starta loša. Pravilo važi da ako su važni signifikatori pitanja u detrimentu, tu ne pomaže ni trigon, ni sekstil. U XII kući je snaga Meseca svedena na još veći minimum.

  Međutim, idem dalje:

  Posmatram X kuću, jer se njen vladar posmatra kod pitanja vezana za posao. Njen vladar je Merkur u Ribama. Opet detriment. Takođe ni povoljni aspekti tu ne pomažu.

  Zaključak: neradikalnost i signifikatori u detrimentima od kojih je jedan još i u nesrećnoj kući. Odgovor je kategorički NE. Zbog neradikalnosti, mogu zaključiti da klijentkinja zapravo nije mnogo ni želela da dobije taj posao i kao da je jedva dočekala da joj astrolog kaže NE.

  • Radmila Stolić kaže:

   Izvinjavam se, kucala sam u brzini. Zaboravila sam da napomenem da vladar ASC takođe nije u najpovoljnijem stanju, peregriniran, retrogradan, u kvadratu sa Venerom koja nema dovoljno jako dostojanstvo, recepcija nije reprezentativna, oboma dispozitor Merkur u detrimentu. Ovde nema ničeg povoljnog.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *