Autor Tema: Sabik i Sadalmelik  (Pročitano 138 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Bojan

  • ADMIN
  • Sfera Marsa
  • ***
  • Poruke: 677
  • Sviđanja: 799
  • Pol: Muškarac
  • Omnium rerum principia parva sunt
    • AstroRiznica
Sabik i Sadalmelik
« poslato: 06.04.2021, 19:12:12 »
Materijal sa starog foruma

Sabik - 17°58' Strelac (položaj 01.01.2000)

Zvezda u sazvežđu Ofijuks (Zmijonoša), magnitude 4.1. Nalazi se na desnoj nozi Zmijonoše. Prirode je SA/VE, a prema Alvidasu JU/VE. Donosi traćenje i gubljenje energije, perverzije, uspeh u zlim stvarima.

Sa SO - iskrenost, čast, naučnik, religiozna i filozofska interesovanja, neortodoksna ili jeretička uverenja, moralna hrabrost.
Sa MO - tajna mržnja i ljubomora, nevolje kroz rođake, uspeh ali ne i bogatstvo, uspeh u stočarstvu.
Sa ME - povrede od otvorenih neprijatelja, malo pomoći od prijatelja, greške u poslu, dobro za materijalnu dobit ali gubici kroz zakon, skandali kroz rodbinu bračnog partnera.
Sa VE - umetničke sposobnosti, talenat za muziku.
Sa MA - jeretička religijska uverenja koja mogu prouzrokovati brojne nevolje, nemir u porodici i domu, problemi kroz ljubavne veze.
Sa JU - materijalni uspeh, unapređenje kroz zakon ili crkvu ali kritikovan, dobit kroz velike životinje, problemi sa rodbinom.
Sa SA - vredan, ekonomičan, jake strasti, problemi kroz indiskreciju koja aflikuje ceo život, problemi i razočaranja u ljubavi, tajna pomoć od ženskih prijatelja koji mogu izazvati skandal, uspeh naročito u kasnom periodu života i u poslovima zemljane ili strelčevske prirode.

Sadalmelik - 03°46' Ribe (položaj 01.01.2000)

Zvezda u sazvežđu Vodolije, magnitude 3.2. Nalazi se na desnom ramenu Vodolije. Prirode je SA/ME. Donosi suđenja, presude, ekstremne i iznenadne destrukcije i smrt.

Sa SO - okultizam i uspeh u tome, dobit kroz poslovnu saradnju.
Sa MO - uspeh u okultnim stvarima, dobro za materijalnu dobit. Ako je u isto vreme malefik na Algolu - smrt od kraljevske naredbe bilo vešanjem bilo giljotinom (malo je verovatno da se ovo sad može dogoditi).
Sa ME - okultizam i istraživanje, dobro za prijateljstva, uspeh u velikim poslovima, gubici kroz sluge.
Sa VE - dobro za okultna istraživanja, dobit kroz prijateljstva.
Sa MA - slava kroz otkrića u nauci, pronalasci, benefit ne traje dugo.
Sa JU - duhovni interesi, okultizam, kritikovan od drugih, problemi kroz neprijatelje, gubici kroz suđenja.
Sa SA - originalan, inventivan, psihičke sposobnosti, oprezan, pažljiv, praktičan, dobro rasuđivanje, teškoće da se ideje ili izumi sprovedu u praksi, dobit kroz spekulacije i stvari zemljane prirode, hronične bolesti ženi i deci, dug život.
It is during our darkest moments that we must focus to see the light (Aristotel).