Natalna karta 3: Figura mysteriorum

Testirajte svoje znanje iz natalne astrologije – oprobajte se u rešavanju zadatka koji pred vas postavlja natalna karta 3.

 

Muškarac čiji je horoskop je veoma uspešan u svojoj profesiji. Radi već duži niz godina na istom mestu gde je i napredovao na višu poziciju i stekao određen ugled. Veoma voli svoje zanimanje i u planu ima da se dodatno usavršava. Pitanje glasi: koje je zanimanje ove osobe?

Nagradna igra je završena tako da je odgovor na pitanja moguće videti unutar spojlera, niže.

natalna-karta-3
ODGOVOR

Osoba je programer.

Širi dalje!

PREPORUKA

mesečnik retromerkur konjunkcija

PRATI ASTRORIZNICU
Ako želiš da dobijaš obaveštenja o novim tekstovima i ponudama

Informacije, zakazivanje konsultacija, naručivanje analiza
viber/WApp: +38163 786 79 85

Pročitajte i ovo...

4 komentara

 1. Zvezdana kaže:

  Da li znate na kom astro programu postoji opcija da se misem ili strelicom na tastaturi pomera horoskop prilikom odrdjivanja tranzita tj.da ne mora da se ukucava datum svaki put i gde to moze da se skine?Ne vidim da postoji ta opcija na astrotheme.
  Hvala unapred!

  • Dinamiči krug imaju Solar Fire, Janus, Zet9, AstroKontakt. Većina softvera osim Morinusa i Keplera ima tu opciju. Onlajn softvere ne koristim tako da ne znam kakve opcije imaju.

   • Zvezdana kaže:

    SOLAR FIRE ne pokazuje aspekt za Merkura kad je orbis 5 stepeni,a Plutona ne uzima u obzir sa orbisom od 4 stepena,dok za sev.cvor pokazuje aspekt sa orb.od 6 stepena..mozda se to podesava u programu?
    Kako ja da vidim tranzite?Kad kliknem na opciju Dynamic-tranziti i progresije izadje prozor Dynamic reports selection i tu namestim vreme i Period of Report npr.1 mesec od odredjenog datuma i izadje mi tabela sa nekim bezveznim pozicijama ili nema nicega ili ograniceni broj tranzita?

    • Da, aspekti i njihovi orbisi se podešavaju u programu. Ima puno opcija i mogućnosti tako da nemam prostora ovde da o tome nešto napišem. Ali dobar je help fajl u programu, pa može da se pronađe određen termin i pogleda kako se vrše podešavanja.
     Za Dynamic se takođe vrše podešavanja, koliki period, koja prediktivna tehnika itd. Ako su tabele nepregledne uvek može da se koristi Animate Bi-wheel, pa se unutra odabere natal, a u spoljašnjem krugu štagod od prognostike, i onda da se krug pomera po željenim vremenskim jedinicama.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *