Natalna karta 3: Figura mysteriorum

Testirajte svoje znanje iz natalne astrologije – oprobajte se u rešavanju zadatka koji pred vas postavlja natalna karta 3.

sep

Pravila:

– odaberite nadimak i imejl adresu za koje će se ubeležiti odgovor koji ste dali (imejl adresa se ne objavljuje)
– odgovor upišite u polje koje je predviđeno za to (ispod priloženog horoskopa), nemojte pisati odgovore u komentarima
– kada jednom pošaljete odgovor više nećete imati mogućnost da ga prepravite
– svaki učesnik može poslati samo jedan odgovor, nakon čega se njegovo učešće završava
– tačan odgovor će biti objavljen 7. aprila skupa sa rang listom

Napomena: pravila koja su precrtana inače važe dok je u toku igra. Nakon njenog završetka, pristup je slobodan.


Muškarac čiji je horoskop je veoma uspešan u svojoj profesiji. Radi već duži niz godina na istom mestu gde je i napredovao na višu poziciju i stekao određen ugled. Veoma voli svoje zanimanje i u planu ima da se dodatno usavršava. Pitanje glasi: koje je zanimanje ove osobe?

profesija


Ukoliko želite profesionalnu analizu natalnog, horarnog, godišnjeg ili uporednog horoskopa, ili želite da postanete profesionalni astrolog, kontaktirajte sa mnom kontakt@astroriznica.com | tel/viber: +381 62 146 81 52

Pročitajte i ovo...

4 komentara

 1. Zvezdana kaže:

  Da li znate na kom astro programu postoji opcija da se misem ili strelicom na tastaturi pomera horoskop prilikom odrdjivanja tranzita tj.da ne mora da se ukucava datum svaki put i gde to moze da se skine?Ne vidim da postoji ta opcija na astrotheme.
  Hvala unapred!

  • Bojan Šojić kaže:

   Dinamiči krug imaju Solar Fire, Janus, Zet9, AstroKontakt. Većina softvera osim Morinusa i Keplera ima tu opciju. Onlajn softvere ne koristim tako da ne znam kakve opcije imaju.

   • Zvezdana kaže:

    SOLAR FIRE ne pokazuje aspekt za Merkura kad je orbis 5 stepeni,a Plutona ne uzima u obzir sa orbisom od 4 stepena,dok za sev.cvor pokazuje aspekt sa orb.od 6 stepena..mozda se to podesava u programu?
    Kako ja da vidim tranzite?Kad kliknem na opciju Dynamic-tranziti i progresije izadje prozor Dynamic reports selection i tu namestim vreme i Period of Report npr.1 mesec od odredjenog datuma i izadje mi tabela sa nekim bezveznim pozicijama ili nema nicega ili ograniceni broj tranzita?

    • Bojan Šojić kaže:

     Da, aspekti i njihovi orbisi se podešavaju u programu. Ima puno opcija i mogućnosti tako da nemam prostora ovde da o tome nešto napišem. Ali dobar je help fajl u programu, pa može da se pronađe određen termin i pogleda kako se vrše podešavanja.
     Za Dynamic se takođe vrše podešavanja, koliki period, koja prediktivna tehnika itd. Ako su tabele nepregledne uvek može da se koristi Animate Bi-wheel, pa se unutra odabere natal, a u spoljašnjem krugu štagod od prognostike, i onda da se krug pomera po željenim vremenskim jedinicama.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *