Dnevnik astrologa početnika

Dnevnik astrologa početnika, tekst koji na šaljiv način pokušava da dočara neke od situacija u kojima su se mnogi našli.

 

Dragi dnevniče,

20.03.2013. Posvađao sam se sa Marijom juče. Danas sam zvao astro-centar, to kao svi nešto zovu kad se izbedače, da pitam da li ćemo se pomiriti. Javila se neka, nije ona od juče, ona je bila neka Dragana. Odmah sam prekinuo vezu. Posle sam zvao ponovo i tražio Draganu. Nešto mi je smuljala, smorila me skroz, kaže da se neću pomiriti sa Marijom. Nema ona pojma, zvaću sutra neku drugu.

21.03.2013. Još uvek sam u svađi sa Marijom. Nedostaje mi i ne znam da li ćemo se pomiriti. Zvao sam jutros drugi astro-centar i neki Steva mi je rekao isto što i Dragana. Posle sam zvao opet i dobio Bobu, pa mi je otvarala kao neke karte. Kao, možda se pomirim sa Marijom, ali moram kao da budem strpljiv, da čekam. Ma važi. Ma, znam ja da to nije to preko telefona, najbolje je to uživo. Pogledaću sutra da zakažem kod nekog astrologa.

24.03.2013. Javila se Marija juče, da mi kaže da će poslati drugaricu po neke stvari. Spustila mi slušalicu. Koza glupa kako me nervira. Zakazao sam kod astrologa, idem sutra, jedva čekam.

25.03.2013. Bio danas kod astrologa. Znači ne verujem šta mi je žena napričala!! Svašta mi je pogodila i rekla da ću se pomiriti sa Marijom vrlo uskoro, kao za 2 nedelje kad nešto dođe na nešto, jbg nisam zapamtio šta. Gledala je u neki natal, to je neki krug kao nacrtan i u njemu neke tačkice. Moram da vidim na netu kako se to pravi, strava je!

27.03.2013. Našao sam neki sajt, tu sve ima kako se pravi natalna karta. Ima i neka tumačenja, ekstra je. Noćas sam to gledao malo i čitao. Sve je istina! E, ne mogu da verujem da tamo neke zvezde mogu da ti predskažu sudbinu! Brate koje ludilo, moram to da naučim!

15.04.2013. Ne stižem da pišem, po ceo dan čitam i učim astrologiju. Naučio sam o znacima sve, šta znače i to. Sad kontam neke kuće. Učlanio sam se na 2 foruma, tamo čitam i pišem, ima nekih strava likova, razbijaju kako znaju. Jedna mi je odmah pogodila da sam sad u njesra periodu za ljubav. Bolje zna nego ova kod koje sam bio. Jbg, Marija se nije javila a prošlo je više od 2 nedelje. Sretnem juče Vesnu, kaže, ova neće da čuje za mene. Ma neka se nosi, boli me uvo.

29.04.2013. Naučio sam sve o planetama, ima ih 10, pa kao neke su dobre, neke nisu i to, pa kao, ova ovde znači ovo, a onde znači nešto drugo. Ali brzo se kapira. Uzeo sam kevinu kartu, pa ćaletovu, al’ ćale ne zna vreme. A jbg, kao, kad ne znaš vreme, onda ne možeš da uradiš kartu. Ustvari možeš, al’ kao ne može da bude tačno. Uzeo sam i od švece kartu i ‘ladno sam provalio da će da okine na ispitu! Znači, upiš’o sam se ko kuče od sreće! Ha ha, šveca zinula, ne može da veruje da sam pogodio! Ludilo kako ova astro radi jbt!

11.06.2013. Smuvao sam se sa Tanjom, to je Markova šveca. A smuvao sam je na astrologiju, kakav hit. Ono, iz zezanja joj tražio podatke i kao zezali se nešto i ja joj par stvari kažem, ono, Venera u Ribama pa je umetnička duša, Sunce u Lavu pa je ponosita i voli da je u centru pažnje i tako još nešto. Izuo sam je neviđeno! Sad bi i ona da vidi kako to šljaka hi-hi-hi.

dnevnik astrologa početnika

02.09.2013. Nemam vremena da pišem ovaj dnevnik astrologa, baš sam u gužvi. Još sam sa Tanjom, kul smo. Naučio sam astro, sad kao treba puno prakse. Super mi ide, tamo na forumu tumačim i jednoj sam baš sve pogodio. Tanja mi kaže da radim malo za kintu, ima neke ortakinje ali neka još malo, dok još malo provežbam.

07.09.2013. Danas sam nešto blejao po netu i nađem neki sajt i tu pominju nekog našeg lika, kao poznat neki astrolog i to. I on pominje još neke planete, ima ih nešto pun klinac. Sad kontam zašto sam Jasni omašio sve neki dan. Moram da naučim ovo.

11.09.2013. Smorio sam se. Našao sam na nekom sajtu da Pluton nije planeta od pre 10 godina. Ne kontam što ga svi koriste ako nije? Nešto tu ne štima.

12.09.2013. Pitao sam danas jednu ribu sa foruma, ona je kao profi astro, kao to je njesra da Pluton nije planeta. On radi, posebno kad ide kroz prvu, ono, satre te skroz, hebe ti kevu, al’ kao, posle si jači, kao Feniks, taj fazon.

13.09.2013. Razbija me glava, celu noć nisam spavao, odlepio sam. Ona riba s foruma mi sinoć poslala neke asteroide, kao, ne može da se tumači bez njih. I neki Lilit, to je kao neki Mesec, al’ se ne vidi, crn je. Opet sam se smorio, taman sam mislio da sam sve naučio.

06.10.2013. Počeo sam da radim za kintu!! Tanja mi nabacila isto neke ortakinje, po 10 evrića, imam sad neku kinticu. Baš mi strava ide, svi su oduševljeni. Kaže Tanja da malo podignem cenu, kao na 20 evra za sad. Pa videću. Ekstra. Naučio sam one asteroide sve i onu Lilit i još neke stepene. Ao, koje je to ludilo! Te stepene je neka vidovita baba izmislila i kad sam gledao po kartama, ekstra se simbolika ispunjava! To ću da ubacim u tumačenja obavezno.

15.10.2013. Malo sam se smorio. Radio sam dve karte za neke ribe s fejsa i kao jedna onako a druga nije zadovoljna, kao skoro ništa nisam pogodio. Ma foliranti, nema šanse da sam omašio, niko se nije žalio do sad.

25.10.2013. Moram da stopiram da radim za kintu, sigurno su mi se energije poremetile il’ nešto. Još 3 karte sam radio i nisu zadovoljni. Kao, ok su neke stvari, ali većina je omašena. Moram opet malo da vidim po netu, da vidim neke sajtove i to.

26.10.2013. Našao sam neki sajt i tu kaže kao nema nikakvih asteroida, kao to ne radi u astrologiji i ko to koristi pravi greške! ‘Ladno će biti da sam zbog toga mašio one karte!

27.10.2013. Odlepiću!! Znači nije mi dobro. Nađem još jedan sajt i tu kaže kao Uran, Neptun i Pluton, to kao ništa ne radi, greši se i tako to. Kao, mora da se koristi nešto drugo, pominje se nešto, prvi put čujem za to, pominju se neke knjige i neki sajtovi, al’ to je sve na stranom nešto. Jbt, što se ne dogovore šta radi šta ne radi.

29.10.2013. Pokušao sam da uradim još jednu kartu i nisam ništa uradio. Ono, gledam i ništa ne vidim. Sve mi se pobrkalo. Ovde na ovom sajtu ima neke repecije il’ tako nešto, kao ko koga voli i ne voli bla bla. To je kao neka tradicija, tako je zovu. Deluje zanimljivo. Tanja se iscimala i smorila, ona batalila.

30.10.2013. Nisu repecije nego recepcije. Ne kontam ništa, al’ sam skinuo neku knjigu, neki Froli, ima na našem. Sad ću da čitam.

01.11.2013. Ekstra je knjiga! Pročitao sam za 2 dana, super je taj Froli, lik super objašnjava. Skontao sam one recepcije i sad mi neke stvari imaju logike. Tanja i ja gledali naše karte i našli zašto se kontamo. Ekstra je!

14.11.2013. Ma zahebi brate ovo, bataljujem. Sad kao taj Froli je sve ok, ali kao te recepcije je nešto zbrljao. Ma to je sve njesra! Svako melje svoju priču, zahebi. Skontao sam sa Tanjom da kupimo karte, zovu se tarot. To je lakše i kao tu nema mnogo da se uči. Sutra idemo da kupimo, pa ćemo da učimo zajedno. Strava!

Širi dalje!

Prijavi se za obaveštenja o novim tekstovima na sajtu.Informacije, zakazivanje konsultacija, naručivanje analiza
viber/WApp: +38163 786 79 85

Pročitajte i ovo...

3 komentara

  1. ivana kaže:

    hahaha 🙂

  2. Mira kaže:

    Slatko sam se nasmijala:) “ Jbt, što se ne dogovore šta radi šta ne radi.“ 🙂

  3. Tami kaže:

    Ahahaha,kako realno,samo cudi me da one tete sa astro centra nisu rekle da ce se pomiriti sa Marijom,karma,energije i tako to…. lol

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.