Astrološki testovi: Proverite svoje znanje

Širi dalje!
  •  
  •  
  •  
  •   

testovi

Novina na AstroRiznici su testovi i kvizovi pomoću kojih možete proveriti svoje astrološko znanje. Na ovoj stranici se nalaze linkovi do njih. Oni služe da se zabavite, ali i da kroz zabavu uvidite kompleksnost astrologije i zašto se, na primer, treba čuvati generalizovanja.

Po ugledu na nekadašnju forumsku temu, posebno zanimljiva sekcija za učenike i praktikante biće Figura mysteriourum ili misteriozne karte, gde ću postavljati različite natalne ili horarne horoskope. Cilj će biti da učesnici odgovore na pitanja i otkriju specifičnosti prema tragovima koji budu dati.

Nakon probnog perioda, ustanovljen je bodovni sistem i rang lista najuspešnijih, a biće i nekih simboličkih nagrada za one koji prvi dostignu određen broj bodova. Zbog toga će rešenje svakog zadatka biti objavljeno nakon isteka određenog vremenskog perioda. Tako će svi koji žele da učestvuju imati dovoljno vremena za analizu.

Kako će funkcionisati prijavljivanje za igru?

Vrlo jednostavno. Nakon što bude objavljen misteriozni horoskop, imaćete nekoliko dana vremena da ga pogledate i date odgovor. Kada odlučite da pošaljete odgovor, biće zatraženo da upišete ime i imejl adresu koje ćete i kasnije koristiti, i to će ujedno biti vaš nalog kom će se dodeljivati bodovi. Nakon što prosledite odgovor, vaše učešće se završava i nećete moći da svoj odgovor izmenite ili da ponovo date neki drugi. Ime koje odaberete biće vidljivo svima, a imejl adresa ne, ona je zaštićena.

Tokom trajanja igre, ako su učesniku potrebne dodatne informacije može postaviti pitanje u komentaru i to, jedno ako je misteriozna karta horarna ili dva ako je misteriozna karta natalna. Pažljivo birajte pitanja i pratite šta su drugi pitali tako da ne ponavljate isto.

Napomena: podaci za svaki horoskop će biti dostupni, tako da oni koji se služe vedskom ili modernom astrologijom mogu da izrade karte u softveru kojim se služe ili nekom od onlajn servisa.

Zabavimo se učeći i učimo zabavljajući se!

Radi preglednosti i lakšeg snalaženja linkovi su smešteni unutar spojlera. Putanje do tekstova unutar svake kategorije otkrivate jednostavnim dodirom na polje koje vas zanima.

 

FIGURA MYSTERIORUM

MISTERIOZNE HORARNE KARTE

 

TESTOVI

TESTOVI ZA PROVERU ZNANJA

 


Širi dalje!
  •  
  •  
  •  
  •