Astrološki testovi: Proverite svoje znanje

testovi

Novina na AstroRiznici su testovi i kvizovi pomoću kojih možete proveriti svoje astrološko znanje. Na ovoj stranici se nalaze linkovi do njih. Oni služe da se zabavite, ali i da kroz zabavu uvidite kompleksnost astrologije i zašto se, na primer, treba čuvati generalizovanja.

Po ugledu na nekadašnju forumsku temu posebno zanimljiva sekcija za učenike i praktikante jeste Figura mysteriourum ili misteriozne karte, u okviru koje ću postavljati različite natalne ili horarne horoskope. Tako će svako moći da proveri svoje znanje odgovarajući na pitanja i otkrivajući specifičnosti prema tragovima koji su dati.

Napomena: podaci za svaki horoskop će biti dostupni, tako da oni koji se služe vedskom ili modernom astrologijom mogu da izrade karte u softveru kojim se služe ili nekom od onlajn servisa.

Ukoliko su vam razmatranja horarnih ili natalnih horoskopa naporna, možete testirati svoju umešnost rešavajući neki od ponuđenih astroloških testova. Rezultat svakog testa možete pogledati nakon njegovog rešavanja.

Zabavimo se učeći i učimo zabavljajući se!

Radi preglednosti i lakšeg snalaženja linkovi su smešteni unutar spojlera. Putanje do tekstova unutar svake kategorije otkrivate jednostavnim dodirom na polje koje vas zanima.

 

FIGURA MYSTERIORUM

MISTERIOZNE HORARNE KARTE

 

TESTOVI

TESTOVI ZA PROVERU ZNANJA
Širi dalje!